Kom ook bij
Creativity Pools

Ontwikkel jezelf met een uitdagend project of een leuke baan naast je studie.

Consultancy

Leren bij Creativity Pools

Duik in de rol van student-consultant en pak complexe, uitdagende vraagstukken aan voor diverse organisaties. Werk samen in een interdisciplinair team met studenten van de Erasmus Universiteit, TU Delft, Universiteit Leiden, en andere Nederlandse en (inter)nationale universiteiten. Samen bedenk je innovatieve oplossingen. Onder leiding van deskundige coaches krijg je een realistisch beeld van het consultancyvak, of dit nu binnen onze organisatie is of extern.

Trainer

Student bijbaan

Verbeter je skillset door deel te nemen aan onze trainingsprogramma’s. Dit initiatief van Creativity Pools helpt je om vaardigheden on-the-job op te doen. Ongeacht je voorkennis of studiediscipline ontwikkel je samen met ervaren coaches en medestudenten een op-maat-gemaakt programma dat je in de markt zet. Van design tot commercialisatie, met als doel om zelf trainer te worden. Verhoog je zelfvertrouwen en vergroot je kennis.

Carrière

Werken bij Creativity Pools

Je studententijd is een belangrijke verkenningperiode om op zoek naar de uitdaging die bij je past. Bij Creativity Pools bieden we begeleiding om je carrièredoelen te bereiken en je te matchen aan je toekomstige werkgever. Wij hanteren een ‘skills based’ benadering, waarbij jouw competenties voorop staan in plaats van je cv.

Onze filosofie

Ben je op zoek naar een plek waar…

… je de kans krijgt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je interesses te verdiepen?
… je kunt deel nemen aan di\verse programma’s onder begeleiding van coaches en professionals uit de sector?
… je verbonden wordt aan je potentiële toekomstige werkgever?

Wat Creativity Pools jou kan bieden:

• Ervaar de kracht van interdisciplinair werken in teamverband met mede bachelor- en masterstudenten van verschillende universiteiten;
• Leer presteren onder druk en lever topprestaties in een korte tijd;
• Ontwikkel jezelf persoonlijk en professioneel en schets een beter beeld van jezelf, je skills en je gewenste carrière;
• Leer jezelf en je ideeën op een overtuigende manier te verkopen.

Een geweldige aanvulling
op je CV

Bij Creativity Pools bieden we de mogelijkheid om tijdens je studie praktijkervaring op te doen, je vaardigheden te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Je werkt in teamverband aan echte projecten voor diverse organisaties, waardoor je leert wat echt bij je past en hoe je jouw kennis in de praktijk kunt toepassen! Ook kunnen wij je helpen aan een interessante baan tijdens of na je studie.

 

Persoonlijke groei

Deze ervaring is niet alleen waardevol voor je CV, maar versterkt ook je zelfvertrouwen en professionele vaardigheden. Bij ons kun je je studie combineren met flexibele werkuren en krijg je begeleiding van ervaren professionals. Onze focus ligt op jouw groei: zowel persoonlijk als professioneel.

Creativity Pools is meer dan een bijbaan; het is een springplank naar een succesvolle toekomst! Heb je interesse? Maak vrijblijvend een afspraak!

Creativity Pools biedt jou:

Ervaring

Bij Creativity Pools krijg je de kans om te ontdekken wat echt bij je past. Door te werken aan echte projecten, bouw je waardevolle ervaring op die je zelfvertrouwen en CV versterkt. Dit is jouw kans om een voorsprong te nemen in je carrière; de ervaring die je bij ons opdoet, helpt je sneller aan de slag te gaan in de toekomst. En het mooie is, je werkuren passen we aan jouw schema aan, zodat je studie en werk perfect kunt combineren.

Netwerk

Word onderdeel van Creativity Pools en zie hoe je kennis, vaardigheden en persoonlijke groei een boost krijgen. Bij ons word je niet alleen onderdeel van een professioneel netwerk, maar krijg je ook toegang tot een opleidingsprogramma. Je netwerk zal groeien met waardevolle contacten, wat nuttig is voor je toekomstige carrière. Bij ons ben je meer dan een student; je bent een belangrijk lid van een gemeenschap die je ondersteunt in je groei.

Begeleiding

Kies voor Creativity Pools en profiteer van deskundige begeleiding en ondersteuning. Onze ervaren coaches staan klaar om je te voorzien van advies, feedback en sparren over je ideeën. Je krijgt toegang tot ons brede netwerk en maandelijkse coachgesprekken, waarbij onze coaches hun jarenlange praktijkervaring met je delen. Deze begeleiding is ontworpen om je te helpen je volledige potentieel te bereiken, zowel professioneel als persoonlijk.

Je werkt in teams

Bij Creativity Pools werk je samen met een team van zowel jonge talenten als ervaren experts. We ondersteunen je niet alleen in je huidige academische reis, maar bereiden je ook voor op je toekomstige carrière.

We zijn hier om je te helpen groeien, zowel professioneel als persoonlijk, en om je uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om slimme keuzes te maken en te excelleren in een snel veranderende wereld. Sluit je aan bij Creativity Pools en zet de eerste stap naar een bloeiende toekomst.

 

 

Jouw creativiteit staat centraal

In een wereld vol verandering biedt Creativity Pools jou, als student, de kans om vandaag de uitdagingen van morgen aan te gaan. Bij ons combineer je jouw frisse ideeën en academische kennis met de realiteit van het bedrijfsleven. Samen met ons team van ervaren professionals krijg je de kans om echte bedrijfsvraagstukken om te zetten in kansen voor groei.

Creativiteit staat centraal in alles wat we doen. Wij leren je hoe je jouw innovatieve denkwijze kunt toepassen in praktische oplossingen voor organisaties. Dit is jouw kans om te laten zien hoe jouw unieke perspectieven een verschil kunnen maken in de professionele wereld.

 

De kracht van Creativity Pools teams

 • 🗸 Bieden oplossingen voor complexe vraagstukken
 • 🗸 Bestaan uit creatieve topstudenten
 • 🗸 Worden ondersteund door ervaren coaches
 • 🗸 Brengen nieuwe ideeën en frisse perspectieven
 • 🗸 Werken samen met Nederlandse universiteiten en hogescholen
 • 🗸 Hanteren een multidisciplinaire aanpak
 • 🗸 Zijn creatief, innovatief en toekomstgericht
 • 🗸 Leveren praktische en toepasbare adviezen
 • 🗸 Combineren theorie en praktijkervaring

Koffietje met Justin?

Heb je interesse in een consultancyproject of een baan via Creativity Pools? Waarom neem je niet even contact met me op? Ik maak graag tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek. We hebben goede koffie, maar ik kom ook graag bij je langs. 

Ik ben benieuwd naar je verhaal en ideeën. Hopelijk tot snel!

Stuur een e-mailtje naar justin@creativitypools.com of bel mij op: 06 179 80 071. 

Justin Brands
Justin Brands

CEO Creativity Pools

  Ervaringen van andere studenten

  Anne-Wietje Zwijnen

  Anne Student Consultant

  TU Delft

  “Ik vond de nadruk op ‘out of the box’ denken en frisse perspectieven erg goed!”

   

  Elif Dagdelen

  Elif Student Consultant

  Koç University en Erasmus Univ.

  “Door mijn eigen baan te creëren en uitgedaagd te worden in het proberen van nieuwe dingen, ontdekte ik wat ik echt leuk vind.”

   
   

  Michelle Gill

  Michelle Student Consultant

  Erasmus Universiteit

  “Ik kies ervoor om bij Creativity Pools te werken vanwege de focus op creativiteit en innovatie!”

   

  Roos Kramer

  Roos Student Consultant

  Erasmus Univ. en Gothenburg University

  “Het werken aan complexe adviesprojecten heeft me voorbereid om proactiever te zijn in mijn werk.”

   

  Sophie Louwershei

  Sofi Student Consultant

  Erasmus Universiteit

  “Het zien van mijn ideeën die in de praktijk worden gebracht, heeft mijn vertrouwen in mijn capaciteiten vergroot.”

   

  Ichelle Hutink

  Ichelle Student Consultant

  Leiden Universiteit

  “Via Creativity Pools heb ik een passie ontdekt voor technologische innovatie en informatiesystemen.”