Wat wij doen

Bij Creativity Pools los je complexe, uitdagende vraagstukken op voor organisaties.  Dit doe je als student-consultant in een multidisciplinair team bestaande uit excellente studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam, TU Delft en Universiteit Leiden. Je werkt vrijwel altijd op directieniveau tijdens je opdracht en schakelt dus direct met het topmanagement. Door vanuit diverse perspectieven naar hetzelfde probleem te kijken worden de meest creatieve oplossingen ontwikkeld door jouw team!

 

Lees meer

Volbrachte projecten

Deelnemen aan een Creativity Pool

Als student-consultant bij Creativity Pools acteer op de hoogste niveau’s binnen een organisatie. Wij zijn erop gebrand jou een zo leuk en leerzaam mogelijke ervaring te geven.

  • Een project duurt gemiddeld 3 maanden.
  • Je ontvangt een vaste vergoeding voor deelname aan een project. Wanneer je deelneemt aan meerdere projecten ontvang je na het eerste project een hogere vergoeding.
  • Je ontvangt met je team coaching van één van onze executive coaches, veelal afkomstig uit de top van diverse gerenommeerde organisaties.
  • Je krijgt een competentie assessment, waarna je met een professional in gesprek kunt gaan over je loopbaanontwikkeling en zijn advies al tijdens het project kan toepassen.

Justin Brands

"Ik heb als student-consultant meegedaan in 4 projecten bij Creativity Pools. Elke keer dook ik in een voor mij volledig nieuwe industrie. Na enkele weken kon ik steeds weer zelfverzekerd een discussie met de directie aangaan over de toekomst van de organisatie. Het samenwerken met volledig andere disciplines, topcoaches en de vrijheid die je krijgt zie ik als zeer waardevolle ervaringen voor mijn verdere carriere"

Onze coaches

Een greep uit onze vaste coaches

Leo van der Meiden

Luurt-Jan Vermeulen

Menzo de Muinck Keizer

Meld je aan!

https://www.youtube.com/watch?v=iibdr-l3Fz8

Jouw nieuwe kantoor

Cambridge Innovation Center
Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam
010 307 58 05
BTW: NL 8584 82 150 B01
KVK: 70845662