Consultancy bij
Creativity Pools

Een springplank voor jouw carrière!

Duik in de wereld van consultancy

Creativity Pools opent de deur voor jou naar de wereld van consultancy als student-consultant. Je duikt in boeiende en complexe projecten voor een diverse groep organisaties, van MKB’s en start-ups tot toonaangevende beursgenoteerde bedrijven. In een interdisciplinair team met studenten van Nederlandse topuniversiteiten zoals de Erasmus Universiteit, TU Delft, Universiteit Leiden werk je samen aan oplossingen met een significante impact. Begeleid door deskundige coaches, krijg je onmisbare ervaring in de consultancybranche. Dat kan als student consultant op een van onze eigen business cases of of extern.

Aan de slag met uitdagende cases

Interne business case (IBC)

Verbreed je horizon en vergroot je vaardigheden door deel uit te maken van onze eigen interne business cases. Afhankelijk van je interesse en tijd heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan één of meerdere interne cases. Dit is je kans om hands-on ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen binnen Creativity Pools.

Externe business case (EBC)

Ga een stap verder en breid je consultancy vaardigheden uit door aan de slag te gaan met een business cases van één van onze externe klanten. Check ons projectportfolio voor meer informatie over de ruim 60 projecten die we in het verleden hebben gedaan.

Het proces


Bij Creativity Pools kom je terecht in een team van 3 mede student-consultants van verschillende universiteiten. Gedurende 12 weken ga je samen, met een wekelijkse tijdsinvestering van 10 uur, aan de slag met een uitdagend project waarvoor je een vergoeding krijgt. Onder de vleugels van een deskundige coach, werk je aan het bereiken van out-of-the-box resultaten die je tijdens en aan het einde van je project vol trots mag presenteren.

Onze community

Als onderdeel Creativity Pools, sluit je je aan bij een groep gelijkgestemde student-consultants, allen gedreven door de wens om betekenisvolle veranderingen teweeg te brengen – zowel in organisaties als in de samenleving als geheel. We zoeken student-consultants die ambitieus genoeg zijn om een werkelijke impact te maken. 

Het DNA van onze studenten:

Honger naar kennis

Onze student-consultants zijn voortdurend op jacht naar nieuwe inzichten en kennis. Hun nieuwsgierigheid en openheid rust hen uit om nieuwe concepten te bedenken en te pitchen.

Aanpassings-vermogen en deep learning

Ze beschikken over het vermogen om vlot te schakelen bij veranderingen in een business case en weten in een relatieve korte tijd complexe vraagstukken te ontleden omdat ze gefocust en geconcentreerd kunnen werken.

Interdisciplinaire samenwerking

Onze student-consultants zijn bedreven in het samenwerken met teamgenoten van diverse academische achtergronden, waarden en persoonlijke vaardigheden. Ze hebben een scherp oog voor deze diversiteit buiten hun eigen studentenbubbel, wat leidt tot verbeterde resultaten in de business case.

Je werkt in teams

Bij Creativity Pools werk je samen met een team van zowel jonge talenten als ervaren experts. We ondersteunen je niet alleen in je huidige academische reis, maar bereiden je ook voor op je toekomstige carrière.

We zijn hier om je te helpen groeien, zowel professioneel als persoonlijk, en om je uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om slimme keuzes te maken en te excelleren in een snel veranderende wereld. Sluit je aan bij Creativity Pools en zet de eerste stap naar een bloeiende toekomst.

 

 

Het startpunt van je carrière

Na het voltooien van een traject bij Creativity Pools kiezen onze alumni voor een breed scala aan carrièreroutes, variërend van posities bij vooraanstaande consultancyfirma’s en het starten van eigen bedrijven tot het nastreven van een academische loopbaan met een PhD. Deelname aan een consultancy traject bij Creativity Pools biedt je niet alleen inzicht in de consultancybranche, maar opent ook de deur naar de veelzijdige mogelijkheden die je carrière na je studie kan nemen.

Creativiteit staat centraal in alles wat we doen. Wij leren je hoe je jouw innovatieve denkwijze kunt toepassen in praktische oplossingen voor organisaties. Dit is jouw kans om te laten zien hoe jouw unieke perspectieven een verschil kunnen maken in de professionele wereld.

De kracht van Creativity Pools teams

 • 🗸 Bieden oplossingen voor complexe vraagstukken
 • 🗸 Bestaan uit creatieve topstudenten
 • 🗸 Worden ondersteund door ervaren coaches
 • 🗸 Brengen nieuwe ideeën en frisse perspectieven
 • 🗸 Werken samen met Nederlandse universiteiten en hogescholen
 • 🗸 Hanteren een multidisciplinaire aanpak
 • 🗸 Zijn creatief, innovatief en toekomstgericht
 • 🗸 Leveren praktische en toepasbare adviezen
 • 🗸 Combineren theorie en praktijkervaring

Koffietje met Justin?

Heb je interesse in een consultancyproject of een baan via Creativity Pools? Waarom neem je niet even contact met me op? Ik maak graag tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek. We hebben goede koffie, maar ik kom ook graag bij je langs. 

Ik ben benieuwd naar je verhaal en ideeën. Hopelijk tot snel!

Stuur een e-mailtje naar justin@creativitypools.com of bel mij op: 06 179 80 071. 

Justin Brands
Justin Brands

CEO Creativity Pools

  Ervaringen van andere studenten

  Anne-Wietje Zwijnen

  Anne Student Consultant

  TU Delft

  “Ik vond de nadruk op ‘out of the box’ denken en frisse perspectieven erg goed!”

   

  Elif Dagdelen

  Elif Student Consultant

  Koç University en Erasmus Univ.

  “Door mijn eigen baan te creëren en uitgedaagd te worden in het proberen van nieuwe dingen, ontdekte ik wat ik echt leuk vind.”

   
   

  Michelle Gill

  Michelle Student Consultant

  Erasmus Universiteit

  “Ik kies ervoor om bij Creativity Pools te werken vanwege de focus op creativiteit en innovatie!”

   

  Roos Kramer

  Roos Student Consultant

  Erasmus Univ. en Gothenburg University

  “Het werken aan complexe adviesprojecten heeft me voorbereid om proactiever te zijn in mijn werk.”

   

  Sophie Louwershei

  Sofi Student Consultant

  Erasmus Universiteit

  “Het zien van mijn ideeën die in de praktijk worden gebracht, heeft mijn vertrouwen in mijn capaciteiten vergroot.”

   

  Ichelle Hutink

  Ichelle Student Consultant

  Leiden Universiteit

  “Via Creativity Pools heb ik een passie ontdekt voor technologische innovatie en informatiesystemen.”