Wij geloven in de kracht van creativiteit

De beste studenten van Nederland staan voor je klaar. En wij brengen jou graag met hen in contact.

Positieve impact maken

Wij hechten veel waarde aan het maken van een positieve impact op de maatschappij. Onze benadering is gericht op het feit dat onze studenten een frisse en nieuwe blik bieden binnen elke organisatie waar ze deel van uitmaken. Door samen te werken, bouwen we aan de toekomst. Een essentieel onderdeel van onze missie is het bijdragen aan de talentontwikkeling van onze studenten. We geloven sterk in het belang van samenwerking, niet alleen tussen de studenten onderling, maar ook in de interactie met het bedrijfsleven. Dit alles vormt de kern van onze aanpak, waarbij we streven naar voortdurende groei en ontwikkeling.

Bevordering van creativiteit en innovatie

Creativity Pools is een activiteit van de Stichting ter bevordering van Creativiteit en Innovatie. Dit houdt in dat alle middelen en winsten worden gedoneerd aan doelen die passen binnen de doelstelling van de stichting.

Kiezen voor Creativity Pools

Academisch niveau

We pakken je vraagstukken altijd multidisciplinair aan en kunnen beschikken over een netwerk van universiteiten en topstudenten uit uiteenlopende studierichtingen. Onze adviezen staan stevig in de theorie én in jouw praktijk!

Creatief

Bij ons krijg je consultancy die creatief en innovatief is. Onze jonge topstudenten bieden nieuwe, verrassende perspectieven, toekomstgericht en fris. Ze worden begeleid door ervaren coaches en gebruiken innovatieve denktechnieken. Kies voor ons als je op zoek bent naar advies dat anders is en echt een verschil maakt.

Praktijkgericht

Praktijkgerichtheid staat centraal in onze opleidingen. De kennis die we delen is direct toepasbaar en vertaalbaar naar jouw dagelijkse en toekomstige praktijk. Onze ervaren coaches en experts zorgen voor een naadloze koppeling tussen theorie en praktijk. Omdat we samenwerken met het bedrijfsleven, zijn onze opleidingen altijd praktijkgericht en actueel.

Maatwerk-consultancy en programma's

Naast maatwerkconsultancy bieden we een aantal vaste consultancyprogramma’s aan. Deze zijn samengesteld door deskundigen en getalenteerde studenten, vaak in samenwerking met universiteiten. Deze programma’s zijn bedoeld om jouw organisatie verder te helpen groeien en veranderen in tijden van transitie. Zo ben je verzekerd van trainingen die niet alleen informatief en inspirerend zijn, maar ook direct toepasbaar in jouw dagelijkse werk.

Heldere tarieven

Onze programma’s hebben een vast tarief dat gebaseerd is op het aantal uren dat onze teams aan het programma werken. Mocht een programma onverwacht uitlopen en daarmee duurder worden, dan wordt dat altijd tijdig met je besproken. Je zult nooit voor verrassingen staan want wij leveren wat we met je afspreken.

De prijs voor maatwerkconsultancy is afhankelijk van je opdracht en is gebaseerd op een inschatting van benodigde uren. Na een of meer intakegesprekken, ontvang je een consultancyvoorstel met een prijsopgave.

Jong talent en ervaren professionals

Ons team, een mix van jong talent en ervaren professionals, werkt samen om jou niet alleen vandaag te ondersteunen, maar ook om je klaar te stomen voor de toekomst.

We zijn er om jouw organisatie door lastige vraagstukken te loodsen met een heldere kijk en praktische stappen. Ons doel is om je te ondersteunen bij het maken van slimme keuzes en het bouwen aan een toekomst waarin jouw organisatie kan bloeien.

Koffietje met Justin?

Heb je interesse in het werk van Creativity Pools? Waarom neem je niet even contact met me op? Ik maak graag tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek. We hebben goede koffie, maar ik kom ook graag bij je langs. 

Ik ben benieuwd naar je verhaal en ideeën. Hopelijk tot snel!

Stuur een e-mailtje naar justin@creativitypools.com of bel mij op 06 17980071.

Justin Brands
Justin Brands

CEO en consultant

Consultancy

Student consultant van Creativity Pools

Ontdek hoe onze consultancyteams van topstudenten jouw organisatie helpen met vraagstukken.

Opleidingen

Student consultants Rotterdam

Zie hoe onze opleidingen door topstudenten direct bijdragen aan de ontwikkeling van medewerkers.

Personeel

Student

Lees hier hoe wij met getalenteerde werkstudenten jouw organisatie kunnen aanvullen en versterken.