Wij vinden het talent dat jij nodig hebt

Via ons unieke netwerk van topstudenten en een skill based aanpak vinden wij wel die speld in de hooiberg die je zoekt.

Kies voor skill based hiring

Het vinden van complexe profielen door skill based hiring is een specialiteit waarop we best een beetje trots zijn. Wij gaan vooral graag op zoek naar die lastige profielen in data analytics, accountancy, consultancy, advocatuur, finance en IT.

Nadruk op competenties

Bij het werven en selecteren van talent ligt bij ons de nadruk op de vaardigheden en competenties van kandidaten, in plaats van voornamelijk te focussen op hun formele opleiding, diploma’s of specifieke werkervaring. Skill based hiring biedt talenten en opdrachtgevers vaak onvoorziene kansen en mogelijkheden.

Met Creativity Pools heb je:

Snelheid

Wij houden van efficiëntie en snelheid. Jij toch ook? Door onze slimme methodiek en een uitgebreid netwerk kunnen we jou snel in contact brengen met topstudenten uit onze community. Het vinden van het juiste talent via deze aanpak kost jou minder tijd en aandacht. Vertel ons je wie je zoekt en wij zorgen voor een passend talent.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Ons talent komt uit de top 20% van de studenten, en we kennen deze high-potentials vaak persoonlijk. Onze persoonlijke en skill based selectie zorgt ervoor dat je altijd in contact komt met studenten die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Met ons kies je voor talent dat echt het verschil maakt.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid staat voorop. We introduceren enkel kandidaten waarin we het volste vertrouwen hebben en die passen bij de functie-eisen. Dit vergroot de kans op succes voor zowel de kandidaat als werkgever.

Uniek bereik van talent

Wij vinden de starters die klaarstaan om na hun studie bij jou aan de slag te gaan. Deze talenten kunnen wij gericht bereiken door onze nauwe contacten met hogescholen en universiteiten, ons unieke eigen netwerk en onze slimme wervingsaanpak. 

Het vinden van complexe profielen door skill based hiring is een specialiteit waarop we best een beetje trots zijn. Wij gaan vooral graag op zoek naar die lastige profielen in data analytics, accountancy, consultancy, advocatuur, finance en IT. Veel posities in deze vakgebieden ideaal zijn voor gedreven studenten. Vertrouw op onze expertise om deze talenten voor jou te vinden en je team te versterken met de frisse energie en actuele kennis van ambitieuze studenten.

Specialist in skill based hiring

Wat maakt onze benadering succesvol?

 • 🗸 Skill based hiring van toptalent
 • 🗸 Specialisatie in complexere profielen
 • 🗸 Focus op jong talent
 • 🗸 Altijd persoonlijke matching
 • 🗸 Sterk netwerk met hogescholen en universiteiten
 • 🗸 Breed scala aan rollen
 • 🗸 Diepgaande screening van kandidaten
 • 🗸 Kwaliteitsgarantie door opleidingen en consultancystages
 • 🗸 Duidelijke tarieven, geen verborgen kosten
 • 🗸 Overeenkomsten en looptijden op maat

In zes stappen naar een match

 1. Kennismaking: Wij brengen jouw wensen in kaart.
 2. Behoefteanalyse: Samen stellen we het ideale profiel op.
 3. Zoektocht: Wij vinden de kandidaten die ertoe doen.
 4. Introductie: Wij presenteren de beste matches.
 5. Selectie: Jij kiest wie het beste past.
 6. Succes: Je hebt een nieuwe aanwinst.

Heldere tarieven

Als een talent voldoet aan het gewenst profiel en bij jou aan de slag gaat via Creativity Pools rekenen wij 20% bemiddelingsfee over het bruto jaarsalaris inclusief vakantiedagen en andere vergoedingen. 

Vanaf 6 maanden

Bij een succesvolle match werkt een student van Creativity Pools minimaal 420 uur voor je organisatie, wat neerkomt op ongeveer twee dagen per week gedurende zes maanden.

Deze minimale periode zorgt voor continuïteit en stabiliteit en stelt de student ook in staat om goed te integreren. Bovendien geeft het de student de kans om specifieke vaardigheden en kennis op te bouwen die direct waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Door deze aanpak bieden we een aantrekkelijk perspectief en zekerheid voor de student.

Op uitzendbasis

Je nieuwe collega gaat op uitzendbasis aan de slag, waarbij Creativity Pools de officiële werkgever blijft. Risico’s als transitievergoeding en ziektekosten zijn voor ons.

Koffietje met Marten?

Ben je op zoek naar talent? Wil je meer weten over skill based hiring? Waarom neem je niet even contact met me op? Ik maak graag tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek. We hebben goede koffie, maar ik kom ook graag bij je langs. 

Ik ben benieuwd naar je verhaal en ideeën. Hopelijk tot snel!

Stuur een e-mailtje naar marten@creativitypools.com of bel mij op 06 54 243 133.

Marten de Vries
Marten de Vries

Recruiter en consultant