Opleidingen en trainingen die staan

Wij focussen op wat nu telt. Onze onderwerpen zijn vandaag relevant.

Met creativiteit, kennis en talent

Creativity Pools helpt jou organisatie bij transities. Met advies, opleidingen en het juiste talent. Hierbij kun je rekenen op de denkers, vernieuwers en aanpakkers van morgen!

Leren en groeien

Kennis en vaardigheden zijn het fundament van succes tijdens transities. Onze cursussen en trainingen zijn gericht verandering en groei. De programma’s zijn samengesteld door ervaren experts, slimme studenten en gerenommeerde deskundigen, vaak in nauwe samenwerking met vooraanstaande universiteiten.

Zo ben je verzekerd van trainingen die niet alleen informatief en inspirerend zijn, maar ook direct toepasbaar in jouw dagelijkse werk.

Onze trainingen

AI-training ChatGPT in de dagelijkse praktijk

Talentvolle studenten

Deze basistraining geeft jou een goed beeld van hoe ChatGPT werkt en biedt de handvatten om direct je werk een stuk efficiënter in te richten.

Succesvol aanpassen aan veranderingen

Opleidingen

Je leert hoe je flexibel kunt reageren op veranderende omstandigheden, Deze cursus is voor iedereen die effectief wil navigeren door de wereld van vandaag.

Creatieve technieken voor meer innovatie

Office Rotterdam

Je ontdekt een scala aan creatieve technieken en methoden die je helpen om buiten de gebaande paden te denken en vernieuwende ideeën te genereren.

Ook in-company mogelijk!

Wil je onze trainingen binnen je eigen bedrijf organiseren? Dat kan! Bij Creativity Pools bieden we onze trainingen ook aan op jouw locatie, al vanaf 5 deelnemers. Zo kun je samen met je team leren zonder het kantoor te verlaten. Dit maakt het niet alleen makkelijker en efficiënter, maar zorgt ook voor een training die echt past bij wat jullie nodig hebben. Ideaal voor een praktische leerervaring en om als team dichter bij elkaar te komen.

Kiezen voor Creativity Pools

Academisch niveau

We pakken je vraagstukken altijd multidisciplinair aan en kunnen beschikken over een netwerk van universiteiten en topstudenten uit uiteenlopende studierichtingen. Onze adviezen staan stevig in de theorie én in jouw praktijk!

Actueel

Bij ons krijg je opleidingen die creatief en innovatief is. Onze jonge topstudenten bieden nieuwe, verrassende perspectieven, toekomstgericht en fris. Ze worden begeleid door ervaren coaches en gebruiken de nieuwste kennis en inzichten.

Praktijkgericht

Praktijkgerichtheid staat centraal in onze opleidingen. De kennis die we delen is direct toepasbaar en vertaalbaar naar jouw dagelijkse en toekomstige praktijk. Onze ervaren coaches en experts zorgen voor een naadloze koppeling tussen theorie en praktijk. Omdat we samenwerken met het bedrijfsleven, zijn onze opleidingen altijd praktijkgericht en actueel.

Creativiteit centraal

Bij Creativity Pools geloven we in de kracht van kennis en vernieuwing. Wij zijn ervan overtuigd dat topstudenten met hun frisse blik en actuele kennis een unieke bijdrage leveren aan elke organisatie. Onze missie is om deze jonge talenten te koppelen aan bedrijven die vooruit willen. Wij staan voor groei, innovatie en het realiseren van potentieel, zowel voor onze klanten als onze studenten.

Eigen werkwijze

Onze werkwijze bij Creativity Pools is uniek. Wij selecteren de beste studenten van Nederlandse universiteiten en hogescholen en zetten hen in als consultants, trainers en personeel. Zij worden ondersteund door ervaren professionals, wat zorgt voor een perfecte mix van jeugdige energie en wijsheid. Wij werken nauw samen met onze klanten om maatwerk te leveren dat past bij hun specifieke uitdagingen en doelen.

Talent aan het werk

Creativity Pools biedt een breed scala aan diensten: consultancy, opleidingen, trainingen en de inzet van talentvol personeel. Onze topstudenten brengen vernieuwende ideeën en actuele kennis in jouw organisatie. Of het nu gaat om het oplossen van complexe vraagstukken, het verzorgen van inspirerende trainingen of het inzetten van gemotiveerd en getalenteerd personeel, wij zorgen voor een impuls die jouw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Enkele opdrachtgevers van Creativity Pools

0 +
Organisaties kiezen voor een frisse blik
BAM
Toyota
Consultancy HMC Ziekenhuis
TU Delft
Louwman
Consultancy Gemeente Den Haag
Consultancy Rabobank
Van Lanschot Kempen

Student? Vergroot je netwerk en kom er bij!

Wij zorgen ervoor dat elke student zich kan ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Of het nu gaat om consultancy, trainingen geven, of werken als talentvol personeel, onze studenten krijgen de kans om echte projecten aan te pakken en zo hun capaciteiten te versterken. Wij geloven dat onze studenten de vernieuwers van morgen zijn en willen hen ondersteunen in hun groei naar succesvolle professionals. Ben jij student? Kom eens kennismaken!

Koffietje met Florian?

Heb je interesse in een training of opleiding? Waarom neem je niet even contact met me op? Ik maak graag tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek. We hebben goede koffie, maar ik kom ook graag bij je langs. 

Ik ben benieuwd naar je verhaal en ideeën. Hopelijk tot snel!

Stuur een e-mailtje naar florian@creativitypools.com of bel mij op 06 37289866.

Florian Cascino
Florian Cascino

Opleidingsmanager en trainer

Ons blogs

Lees over onze projecten en andere onderwerpen die ons bezig houden.