Onze consultants zijn anders

Vraagstukken van vandaag vragen een nieuw perspectief en een frisse blik 

Een team consultants aan de slag

Heb je een vraagstuk maar niet de tijd of capaciteit om creatieve, passende antwoorden te vinden? Onze creatieve consultants kunnen je gegarandeerd helpen.

Top studenten brengen nieuw perspectief

Onze teams bestaan uit slimme, creatieve topstudenten van Nederlandse universiteiten en hogescholen, ondersteund door ervaren coaches. Zij brengen nieuwe ideeën en kennis mee om jouw vraagstukken op te lossen. We bieden vaste programma’s maar ook maatwerkconsultancy, volledig afgestemd op jouw vraagstuk.

Standaard consultancy programma's

De future proof organisatie

In dit programma ontwikkelen we toekomstscenario’s. Wij ondersteunen je niet alleen bij het bedenken van deze scenario’s, maar helpen je ook om effectieve strategieën te ontwikkelen die jouw organisatie optimaal voorbereiden op de meest waarschijnlijke toekomstige ontwikkelingen. 

De innnovatieve organisatie

Student consultants Rotterdam

Dit programma is gericht op het verhogen van de productiviteit en slagkracht van jouw organisatie. We ontwikkelen praktische strategieën en tools die de output van je organisatie verbeteren en betere resultaten mogelijk maken, Dit programma is voor jou als je streeft naar een organisatie waarin efficiëntie en effectiviteit voorop staan.

De resultaatgerichte organisatie

Student

Een winnende organisatie is innovatief en heeft doorzettingsvermogen. Als je jouw organisatie wilt transformeren tot een centrum van creativiteit en innovatie, dan is dit programma wat je nodig hebt. Je leert hoe je creativiteit en innovatie kunt stimuleren en het vermogen ontwikkelt om ideeën effectief te implementeren.

Creativiteit centraal

In een wereld die constant verandert, wil Creativity Pools organisaties helpen met de uitdagingen van vandaag en morgen. Wij combineren de frisse ideeën van slimme studenten met de praktische behoeften van jouw organisatie. Samen transformeren we uitdagingen in kansen voor groei!

Kiezen voor Creativity Pools

Academisch niveau

We pakken je vraagstukken altijd multidisciplinair aan en kunnen beschikken over een netwerk van universiteiten en topstudenten uit uiteenlopende studierichtingen. Onze adviezen staan stevig in de theorie én in jouw praktijk!

Creatief

Bij ons krijg je consultancy die creatief en innovatief is. Onze jonge topstudenten bieden nieuwe, verrassende perspectieven, toekomstgericht en fris. Ze worden begeleid door ervaren coaches en gebruiken innovatieve denktechnieken. Kies voor ons als je op zoek bent naar advies dat anders is en echt een verschil maakt.

Praktijkgericht

Praktijkgerichtheid staat centraal in onze opleidingen. De kennis die we delen is direct toepasbaar en vertaalbaar naar jouw dagelijkse en toekomstige praktijk. Onze ervaren coaches en experts zorgen voor een naadloze koppeling tussen theorie en praktijk. Omdat we samenwerken met het bedrijfsleven, zijn onze opleidingen altijd praktijkgericht en actueel.

Onze studentenconsultants

  • 🗸 Hanteren een multidisciplinaire aanpak
  • 🗸 Zijn creatief, innovatief en toekomstgericht
  • 🗸 Leveren praktische en toepasbare adviezen
  • 🗸 Combineren theorie en praktijkervaring
  • 🗸 Bieden oplossinge voor complexe vraagstukken
  • 🗸 Bestaan uit creatieve topstudenten
  • 🗸 Worden ondersteund door ervaren coaches
  • 🗸 Werken samen met Nederlandse universiteiten

Maatwerk-consultancy en programma's

Naast maatwerkconsultancy bieden we een aantal vaste consultancyprogramma’s aan. Deze zijn samengesteld door deskundigen en getalenteerde studenten, vaak in samenwerking met universiteiten. Deze programma’s zijn bedoeld om jouw organisatie verder te helpen groeien en veranderen in tijden van transitie. Zo ben je verzekerd van trainingen die niet alleen informatief en inspirerend zijn, maar ook direct toepasbaar in jouw dagelijkse werk.

Heldere tarieven. Afspraak is afspraak.

Onze programma’s hebben een vast tarief dat gebaseerd is op het aantal uren dat onze teams aan het programma werken. Mocht een programma onverwacht uitlopen en daarmee duurder worden, dan wordt dat altijd tijdig met je besproken. Je zult nooit voor verrassingen staan want wij leveren wat we met je afspreken.

De prijs voor maatwerkconsultancy is afhankelijk van je opdracht en is gebaseerd op een inschatting van benodigde uren. Na een of meer intakegesprekken, ontvang je een consultancyvoorstel met een prijsopgave.

Jong talent en ervaren professionals werken samen

Ons team, een mix van jong talent en ervaren professionals, werkt samen om jou niet alleen vandaag te ondersteunen, maar ook om je klaar te stomen voor de toekomst.

We zijn er om jouw organisatie door lastige vraagstukken te loodsen met een heldere kijk en praktische stappen. Ons doel is om je te ondersteunen bij het maken van slimme keuzes en het bouwen aan een toekomst waarin jouw organisatie kan bloeien.

Koffietje met Justin?

Heb je interesse in onze student consultants voor jouw organisatie? Waarom neem je niet even contact met me op? Ik maak graag tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek. We hebben goede koffie, maar ik kom ook graag bij je langs. 

Ik ben benieuwd naar je verhaal en ideeën. Hopelijk tot snel!

Stuur een e-mailtje naar justin@creativitypools.com of bel mij op 06 17980071.

Justin Brands
Justin Brands

CEO en consultant