Wat wij doen

Creativity Pools (spin-off van de EUR) slaat een brug tussen organisaties, wetenschap en studenten. Wij brengen excellente, creatieve (master)studenten afkomstig van de Erasmus Universiteit Rotterdam, TU Delft en Universiteit Leiden samen. Onder begeleiding van coaches gaan zij in een team van vier aan de slag met een probleemstelling vanuit een organisatie. Hierbij wordt per opdracht een optimale combinatie van studieachtergronden en persoonlijkheden gemaakt, wat ons in staat stelt maximaal buiten de gebaande paden te denken. In een periode van 3 maanden levert het team studenten out-of-the-box ideeën voor uw problemen!

 

Lees meer

Onze klanten

Waarom Creativity Pools?

Een frisse blik van een jonge, onbevangen groep studenten op uw organisatie.
Toegang tot excellente studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam, TU Delft en Leiden Universiteit.
Geen begeleiding nodig vanuit uw organisatie. Het team studenten ontvangt volledige ondersteuning vanuit Creativity Pools.
Zo tevreden met één of meerdere van onze studenten? U kunt studenten kosteloos en zonder gedoe een baan aanbieden bij uw organisatie.

Testimonials

Over ons

Creativity Pools is een activiteit van de Stichting ter bevordering van Creativiteit en Innovatie. Dit houdt in dat alle middelen en winsten worden gedoneerd aan doelen die creativiteit en innovatie verder ondersteunen.

Onze Raad van Toezicht

Mr. Ivo Opstelten
Voorzitter Raad van Toezicht

Oud minister Veiligheid en Justitie

Mr. Jaap Rog
Lid Raad van Toezicht

Oud bestuursvoorzitter KPMG Meijburg

Contact

Cambridge Innovation Center
Stationsplein 45
3013 AK  Rotterdam
010 307 58 05
BTW: NL 8584 82 150 B01
KVK: 70845662